Design as a service – ketterä ja joustava ratkaisu yrityksesi tarpeisiin

Mikä Design as a Service on?

Design as a service (DaaS) on liiketoimintamalli, joka tarjoaa yrityksellesi design-palveluita tarpeesi mukaan ja takaa sinulle muotoiluresurssin käyttöösi jatkuvasti. Yksi DaaS-mallin suurimmista eduista on sen joustavuus. Käytössä on kokeneen muotoilutoimiston laaja osaaminen, jota voidaan hyödyntää täsmällisesti muuttuvien tarpeiden mukaan, ilman tarvetta palkata omaa design-tiimiäsi. Tämä säästää aikaa ja rahaa, ja mahdollistaa yrityksen resurssien tehokkaamman käytön. DaaS-mallia käyttäessäsi voit keskittyä ydinliiketoimintaasi ja jättää designin ammattilaisille.

Kenelle Design as a Service sopii?

DaaS-malli on skaalautuva ja kustannustehokas, joka sopii erityisesti yrityksille, joilla on vaihtuva tarve design-palveluille. Saat muotoiluresurssit nopeasti käyttöösi ja tilausmalli on nopeasti säädettävissä muuttuvien tarpeidesi mukaan. Voit tilata palvelua myös kevyellä mallilla tai osa-aikaisesti. 

DaaS-malli sopii erityisesti yrityksille, jotka haluavat parantaa design-prosessiaan käyttämällä muotoilutoimiston syvää ja laajaa osaamista, jota harvoin on käytettävissä yhden muotoilijan palkkaamisella. Me Ultralla olemme toimineet monilla teollisuudenaloilla ja tehneet muotoilua ja strategiaa autoteollisuuteen, veneisiin, droneihin, raskaaseen teollisuuteen, sähköautoteknologiaan, kalusteisiin, ansaitun median projekteihin ja moneen muuhun. Tästä laajasta kokemuksesta ammennamme osaamista materiaaleihin, teknologiaan ja valmistustekniikoihin. 

Design as a service tekee yhteistyöstä sujuvaa.

DaaS-malli poistaa aikaa vievät tarjouskierrokset ja antaa sinulle yhden selkeän diilin, jonka hinta tiedetään jo ennakkoon. Voit tehokkaasti testata uusia ideoita ja saada palautetta niistä, mikä auttaa kehittämään tuotteita entistä paremmiksi. DaaS-malli keventää taakkaasi, koska osaava muotoilutoimisto on itseohjautuva ja proaktiivinen, huolehtii aikatauluista ja varmistaa että kommunikaatio on tiivistä ja dialogi jatkuvaa. DaaS-mallia tarjoavasta muotoilutoimistosta tulee osa omaa tiimiäsi, joka toimii tarvittaessa myös yrityksesi tiloissa.

Milloin kannattaa valita projektimalli DaaS-mallin sijaan?

Silloin kun tiedetään että muotoilutarve on yksi selkeä projektikokonaisuus, eikä tarpeita tule jatkuvasti, projektimalli saattaa olla parempi vaihtoehto. Jos taas tiedetään, että muotoilutarvetta on vaikkapa seuraavan kvartaalin ajalla jatkuvasti, mutta ennakkoon ei tiedetä kaikki tarpeita tarkasti, Design as a Service on hyvä ratkaisu, sen kattavuus voidaan säätää oletetun tarpeen mukaan ja palvelupakettia voi säätää tarvittaessa pienemmäksi tai suuremmaksi.

Ultran Design as a Service -mallilla sunnittelemia tuotteita

Loistavia esimerkkejä Ultran DaaS-mallilla suunnitelemista tuotteista ovat palkittu Framery One , sekä Amerikkalaisen dronevalmistajan, Skydion, mallit Skydio 2, Skydio X2 sekä Skydio Dock. DaaS on siis ketterä ja joustava vaihtoehto perinteiselle design-prosessille, joka sopii erityisesti yrityksille, jotka haluavat keskittyä ydinliiketoimintaansa ja saada käyttöönsä laajemman muotoiluosaamisen riskittömästi kevyemmällä mallilla.


Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä, niin selvitetään miten voisimme olla avuksi.

Edellinen
Edellinen

Tuottavuuden ja valmistuksen tehostaminen: Ultran vaikutus äänieristettyjen toimistotilojen kehityksessä

Seuraava
Seuraava

Kilpailuetu tuotesuunnittelun kautta - Suunnitteluprosessi johtaa menestyksekkäisiin tuotteisiin